Zet bestanden veilig over: 3 beste computerprogramma`s voor het delen betreffende bestanden aan pc

De kiezen betreffende een bestandsoverdrachtservice voor jij computer moet moeilijk bedragen. Moderne gevarieerdheid biedt niettemin veel oplossingen. In deze artikel leert u hoe u zeker programma kiest om bestanden naar jou computer aan te zetten – zo welke criteria u zouden zoeken en welke als de drie beste worden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Door een optimaal https://nl.dataroom-providers.org/ -programma voor het casino overzetten met bestanden bij kiezen, moet u op verschillende tonen letten. Lees hier meer over.

Beveiliging

Dit is het eerste dat in je opkomt. We dan moet niet die persoonsgegevens op handen staan van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Elke -services dit in deze artikel terechtkomen beschreven, hebben moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat tot en met uw bureaus geen toegang hebben zelfs uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is dezelfde onderwerp voor een bijzonder artikel, beslist laat u de aangaande specialist bestaat.

Gemak

Die is beslist van de belangrijkste factoren bij het kiezen van een -platform. Deze behelzen functies dat het is van gebruikers gemakkelijker inslikken maken:

Jij gemak van het opslaan van bestanden – u moet jouw bestanden waarin u geïnteresseerd bent met een paar stappen vinden.

Gelegenheden om documenten rechtstreeks in de repository te creëren. Door dit uit te voeren, worden vaak aanvullende bureaus geïntegreerd.

De moet volledige controle bezitten over jullie verzenden alsof ontvangen betreffende bestanden.

Indien het bestand kan aanlanden bewerkt, zou het jouw geschiedenis betreffende het werken zijn.

Het is erg geweldig indien er naast de pc-versie ook dus mobiele variant komt.

Bevelen

Iedereen eis het aanvoerend tarief kiezen met een goede prijs en niet te veelvuldig betalen aan wat je niet van plan leven te toepassen. Natuurlijk bepaalt iedereen zelve wat hij nodig heeft gekregen en wat niet.

Maximale grootte betreffende downloadbare bestanden

Het bleek dat dit cijfer compleet anders is in opslagservices. Terwijl sommige de toestaan om bestanden met 250 Gb of meer te downloaden, zijn meerdere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jullie service betreffende Apple bestaat beschikbaar voordat eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud zijn een geheel van alle Apple-services, dat niet alleen cloudopslag omvat, maar overigens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het voornaamste voordeel bestaat de snelle synchronisatie betreffende bestanden voordat alle apple iphone 4, waardoor zijkant snel toegankelijk zijn vanaf het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen onder Agenda, Notities en verschillende diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk binnen.

Het laadstation kan eveneens dienen indien een ruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de opslagmedium als server te toepassen om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven van gezinstoegang ervoor maximaal 5 personen, plus dit moet winstgevend zijn.

Dropbox

Dropbox is dezelfde van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jouw heeft vaak coole tools die het werk vereenvoudigen. Mooie tips bij de registratie en installatie van de applicatie en zeker duidelijke interface versnellen jouw aanpassingsproces. Lees meer met onboarding in de applicaties bij dit fabrikaat.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: je kansen om samen te bewerken in 1 bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te merken en jij prullenbak. U kunt verwijderde bestanden overigens zien in uw map waar ze waren voordat zij werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit is geweest.

Cloudopslag maakt percentage uit betreffende het Google-systeem, wat beslist snelle en gemakkelijke into met bestaan andere diensten betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en meerdere.

Leave a Reply