Werken bij Nemex

Werken of stagelopen bij Nemex? Bekijk onderstaand ons actuele vacature aanbod.

Functieomschrijving (junior) Landmeter / CAD-tekenaar Kabels & Leidingen

Als Landmeter / CAD-tekenaar Kabels & Leidingen bij Nemex ga je aan de slag in een dynamisch werkveld met veel afwisselende taken en verantwoordelijkheden. Het inmeten van kabels & leidingen is een vakgebied binnen het landmeten dat veel specifieke kennis en vaardigheden vereist. Voor velen is dit dan ook een flinke uitdaging. Schrikt dit feit je niet af, of ben jij reeds wegwijs in deze wereld, dan kan deze functie zomaar zeer interessant zijn voor je.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen projecten, van begin tot eind, van meting tot oplevering. Hierin wordt je uiteraard ondersteund door onze tekenaars. Het plannen van je werkzaamheden en de communicatie naar de klant heb je in eigen hand en is een zeer belangrijk onderdeel van je takenpakket. Eigen inbreng en een oplossingsgerichte zijn benodigd om het samenspel met de klant in goede banen te kunnen blijven leiden. Door proactief te handelen ontzorg je de klant op het gebied van de informatieverwerking. Uiteindelijk draait het allemaal om het opleveren van het eindproduct aan de klant: een betrouwbare en accurate tekening van de (nieuwe) ondergrondse situatie.

Wie ben jij

We zijn op zoek naar iemand die de wereld van de ondergrondse infra, en hierin met name de kabels en de leidingen, reeds (deels) beheerst of iemand die zich graag deze stof, en de daarbij horende landmeetkundige metingen, eigen wil maken. Er is binnen Nemex voldoende kennis en ervaring aanwezig, wat het intern begeleiden en opleiden van aanstormende talenten mogelijk maakt. Het is een absolute must dat je goed bestand bent tegen werken onder druk en veranderende omstandigheden.

Herken je jezelf in de volgende eigenschappen en competenties: communicatief sterk; oplossingsgericht; een teamspeler; accuraat; een aanpakker. Dan zijn we op zoek naar jou!

Bovenal zijn we op zoek naar iemand die in ons team past en die de uitdaging aan durft deze specifieke en snel veranderende tak zichzelf eigen te maken. Enige ervaring binnen dit werkveld zien we zeer zeker als een pre, maar niet als een vereiste.

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
  • Ervaring met CAD-software (AutoCAD, BricsCAD) is een pre.
  • VCA-Basis is een pre.
  • Ervaring binnen de infra en ondergrondse infra is een pre.

Wie zijn wij

Nemex is een landmeetkundig bureau met een informele en gezellige werksfeer. Ontwikkeling en het verbeteren van competenties en vaardigheden staan op de voorgrond, zowel op individueel als organisatorisch vlak. Ons hechte team zien we hierin als basis van waaruit dit alles mogelijk wordt.

Wij streven te allen tijde naar de hoogst mogelijke kwaliteit voor onze klant. Dit is wat ons betreft, naast betrouwbaarheid, veruit het belangrijkste in onze branche. De afgelopen jaren is er hard gewerkt om een goed fundament te smeden waarop de komende jaren verder gebouwd kan gaan worden aan een mooie toekomst. We zijn aan het groeien, en zijn hierin op zoek naar mensen die samen met ons verder willen timmeren aan de ingeslagen weg. Het is hierbij ons doel om op het gebied van technologie en kennis verder aansluiting te vinden bij de voorhoede van de markt.

NEMEX is in 1998 begonnen als landmeetbureau en heeft zich sindsdien langzaam maar zeker steeds breder gespecialiseerd binnen het vakgebied. Onze ervaren, gemotiveerde en goed opgeleide meetspecialisten onderscheiden zich dagelijks op het gebied van kwaliteit en flexibiliteit.

Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.