Bel 0413 300 607 | E-mail info@nemex.nl

Traditioneel landmeten

Het traditionele landmeten omvat vele vormen en toepassingen. Het draait vaak om het vinden van de juiste combinatie van de verschillende landmeetkundige disciplines. Onze landmeetkundig specialisten verstaan het vak en zijn in staat de gehanteerde werkwijze volledig aan te laten sluiten bij de wensen van de klant.

Lees verder voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Maatvoeren & uitzetten

Het uitzetten en maatvoeren behoort tot een van de voornaamste specialiteiten van NEMEX. Of het nu gaat om het aanbrengen van de hoofdmaatvoering, detailmaatvoering of om de voorbereiding van een project, wij beheersen al deze aspecten volledig. In overleg bepalen we de juiste aanpak en benodigde werkwijze voor ieder project. NEMEX heeft zich binnen de maatvoering in de bouw bewezen als nauwkeurige en daadkrachtige partner waarbij de behoeften van de opdrachtgever te allen tijde centraal staan.

Monitoring & controle

Bij monitoring draait het veelal om het in kaart brengen van bepaalde trends: hoe gedraagt een kunstwerk of gebouw zich normaal gesproken en hoe verhoudt dit zich ten tijde van de uitvoer van bepaalde werkzaamheden? Al onze monitoring- en controlemetingen voeren wij volledig op maat uit. Deze worden voorzien van een duidelijke en overzichtelijke rapportage.

Zorgvuldigheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid staan voorop. Alle metingen worden in overleg met de opdrachtgever opgezet en uitgevoerd. De metingen worden uitgevoerd volgens beproefde meetprotocollen met de nodige kwaliteitsbewaking en aandacht voor veiligheid.

Ondergrondse infrastructuur

In Nederland wordt op het gebied van infrastructuur, zowel boven- als ondergronds, de beschikbare ruimte steeds beperkter. Het belang van nauwkeurige en correcte gegevens betreffende onze ondergrondse infrastructuur neemt toe.

NEMEX is in staat om deze ondergrondse infra voor u digitaal voor te bereiden, in te meten en te verwerken conform eisen van opdrachtgever en nutsbedrijven. Onze specialisten hebben vele jaren ervaring in zowel het inmeten van de ondergrondse netwerken als het verwerken van deze meetgegevens. De meetgegevens worden verwerkt in een gewenst digitaal formaat. Wij voorzien u te allen tijde van een meetoplossing op maat.

Tekenbureau

Bent u op zoek naar een landmeetkundig tekenbureau dat voor u de juiste 3D tekening kan maken? We hebben vele jaren ervaring als tekenbureau voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers en staan dan ook volledig klaar voor uw tekenbehoeften.

Wilt u graag zelf maatvoeren en/of uitzetten, geen probleem. Wij bereiden het werk voor u voor, vervolgens gaat u hiermee zelf aan de slag. Wij controleren de gegevens op juistheid en volledigheid. Alles wat u hoeft te doen is ons de benodigde gegevens te sturen, wij doen de rest.

Onze CAD experts gaan graag voor u aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. U kunt bij ons rekenen op kwaliteit en service.

Scanning & drone

Een laserscanner is een apparaat dat met hoge snelheid reflectorloos metingen verricht. De lasertechniek is hetzelfde als die van de reflectorloze total station, maar dan heel veel sneller en volledig automatisch. De nieuwste scanners hebben een scansnelheid van 1.000.000 punten per seconde en hebben een scandichtheid van 1mm op 300 meter afstand.

Voor deze service werken wij samen met een partner die zich volledig heeft gespecialiseerd op deze meettechniek. Wij werken veelvuldig en intensief samen. Hierdoor kunnen we de krachten en voordelen van beide meetmethoden samenbrengen en komen tot een zeer nauwkeurige en kwalitatief hoogwaarde puntenwolk. 

NEMEX is in 1998 begonnen als landmeetbureau en heeft zich sindsdien langzaam maar zeker steeds breder gespecialiseerd binnen het vakgebied. Onze ervaren, gemotiveerde en goed opgeleide meetspecialisten onderscheiden zich dagelijks op het gebied van kwaliteit en flexibiliteit.

Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.