Maatvoeren

Het uitzetten en maatvoeren in de bouwsector behoort tot een van onze voornaamste werkzaamheden. Of het nu gaat om het aanbrengen van de hoofdmaatvoering, detailmaatvoering of om enkel de voorbereiding van een project, we beheersen alle aspecten van het maatvoeren volledig. In overleg bepalen we de juiste aanpak en benodigde werkwijze voor ieder project. We hebben ons al jarenlang bewezen als nauwkeurig en daadkrachtig partner waarbij de behoeften van de opdrachtgever te allen tijde centraal staan.

Bouwmonitoring

Bij monitoring draait het om het in kaart brengen van bepaalde trends: hoe gedraagt een kunstwerk, gebouw of object zich “normaal” en hoe verhoudt dit zich ten tijde van of na de uitvoer van bepaalde werkzaamheden?

Al onze (live) monitoring- en controlemetingen voeren wij volledig op maat voor u uit. Zorgvuldigheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid staan hierin voorop. Onze werkzaamheden worden voorzien van een duidelijke en overzichtelijke rapportage. De metingen worden uitgevoerd volgens beproefde meetprotocollen met de nodige kwaliteitsbewaking en aandacht voor veiligheid.

Ondergrondse infra

In Nederland wordt op het gebied van infrastructuur, zowel boven- als ondergronds, de beschikbare ruimte steeds beperkter. Het belang van nauwkeurige en correcte gegevens betreffende onze ondergrondse infrastructuur neemt toe.

Nemex is in staat om deze ondergrondse infra voor u digitaal voor te bereiden, in te meten en te verwerken conform eisen van opdrachtgever en nutsbedrijven. Onze specialisten hebben vele jaren ervaring in zowel het ontwerpen en inmeten van de ondergrondse netwerken als het verwerken van deze meetgegevens in elk gewenst digitaal formaat. Wij voorzien u te allen tijde van een meetoplossing op maat.

Tekenbureau

Bent u op zoek naar een landmeetkundig tekenbureau dat voor u de juiste (3D) tekening kan maken? We hebben vele jaren ervaring als tekenbureau voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers en staan dan ook volledig klaar voor uw tekenbehoeften.

Of

Wilt u graag zelf maatvoeren en / of uitzetten? Geen probleem! Wij bereiden het werk voor u voor, vervolgens gaat u zelf met deze gegevens aan de slag. Wij controleren de gegevens op juistheid en volledigheid. Alles wat u hoeft te doen is ons de benodigde gegevens te sturen, wij doen de rest.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over onze mogelijkheden.

3D scanning & fotogrammetrie

Een laserscanner is een apparaat dat met hoge snelheid reflectorloos metingen verricht. De lasertechniek is hetzelfde als die van de reflectorloze total station, maar dan heel veel sneller en volledig automatisch.

Voor deze service werken wij samen met een partner die zich volledig heeft gespecialiseerd op deze meettechniek. We werken veelvuldig en intensief met elkaar samen. Hierdoor lukt het ons de krachten en voordelen van beide organisaties samen te brengen en komen we gezamenlijk tot een zeer nauwkeurig en kwalitatief hoogwaard product.