Bel 0413 300 607 | E-mail info@nemex.nl

Werken bij Nemex

Werken of stagelopen bij Nemex? Bekijk onderstaand ons actuele vacature aanbod.

Functieomschrijving Landmeter / CAD-tekenaar

Als Landmeter / CAD-tekenaar bij Nemex ga je aan de slag in een dynamisch werkveld met veel afwisselende taken en verantwoordelijkheden. Zo voer je de ene dag je werkzaamheden uit in het centrum van een grote stad, en sta je de volgende dag met je laarzen in een weiland. Naast de vele uren dat je in de buitenlucht actief bezig zal zijn met het vergaren van de benodigde meetdata ben je ook (deels) verantwoordelijk voor de juiste verwerking van deze gegevens. Je bent dus letterlijk de schakel tussen de buitenwereld en de digitale wereld. De lijntjes met onze opdrachtgevers houden we graag kort, het plannen van en communiceren over je werkzaamheden is een cruciaal onderdeel van je takenpakket. Je bent een volwaardig lid van het team en jouw inbreng wordt gewaardeerd. Het verzamelen, verwerken en rapporteren van meetgegevens, net als het uitvoeren van berekeningen en het onderhouden van contacten, horen bij je dagelijkse werkzaamheden.

Wie ben jij

We zijn op zoek naar iemand die het landmeetvak reeds (deels) beheerst of iemand die zich graag dit afwisselende vak eigen wil maken. Er is binnen Nemex namelijk voldoende kennis en ervaring aanwezig, wat het intern begeleiden en opleiden mogelijk maakt. Herken je jezelf in de volgende eigenschappen en competenties: communicatief sterk; oplossingsgericht; een teamspeler; zelfstandig; accuraat; onderzoekend? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bovenal zijn we op zoek naar iemand die in ons team past en die de
uitdaging aan durft dit afwisselende en dynamische vak zichzelf eigen te
maken. Enige ervaring binnen dit werkveld zien we als een pre, maar
zeker niet als een vereiste.

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
  • Ervaring met CAD-software (AutoCAD, Bricscad) is een pre.
  • VCA-basis is een pre.
  • Ervaring binnen de bouw en infra is een pre.

Wie zijn wij

Nemex is een landmeetkundig ingenieursbureau met een informele en gezellige werksfeer. De afgelopen jaren is er hard gewerkt om een goed fundament te smeden waarop de komende jaren verder gebouwd kan gaan worden aan een mooie toekomst. Het is hierbij ons doel om op het gebied van technologie en kennis verder aansluiting te vinden bij de voorhoede van de markt. Wij streven daarnaast naar ontwikkeling en groei op zowel individueel als organisatorisch vlak. Ons hechte team zien we hierin als basis van waaruit dit alles mogelijk wordt.

NEMEX is in 1998 begonnen als landmeetbureau en heeft zich sindsdien langzaam maar zeker steeds breder gespecialiseerd binnen het vakgebied. Onze ervaren, gemotiveerde en goed opgeleide meetspecialisten onderscheiden zich dagelijks op het gebied van kwaliteit en flexibiliteit.

Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.